De juiste persoon op de juiste plek

Aan een appelboom groeien appels. Het zou belachelijk zijn als je zou verwachten dat er ook eikels of pruimen aan konden groeien.

De werkomgeving en dus ook dat wat van iemand verwacht wordt en motiveert, heeft een enorm effect op het welzijn van mensen en daarmee op hun prestaties. Een passende baan, die aansluit bij  talenten en kwaliteiten, opdat er ook een optimale fit is tussen het individu, de functie en de organisatie of bedrijf. Daarmee motivatie, werk vreugde, succes en resultaat.

De “strijd” om het talent en het managen en ontplooien van talent zijn de grote uitdagingen. Organisaties die de concurrentie op het gebied van het werven van talentvolle medewerkers aangaan en zich vervolgens richten op het verder ontplooien van die talenten  zullen groeien en bloeien.

Zo kun je als organisatie of bedrijf bijvoorbeeld heel veel energie, geld en aandacht  besteden aan trainingen of workshops klant gerichtheid, maar zonder de juiste medewerkers zal dit nooit het optimale resultaat brengen.

ROVE
ADVIES biedt hierbij ondersteuning op een holistische wijze van A tot Z.

 

Assessment >>
Recruitment >>